http://www.speironcompany.com/Text/lambda.html
Παρασκευάζεται αποκλειστικά από την Speiron , την πρώτη εταιρεία ultra premium προϊόντων στην Ελλάδα , το λάμδα είναι το πρώτο ultra premium ελαιολάδο στον κόσμο.
Αφιλτράριστο, πλήρους καθαρότητας,έχει πολύ μικρή οξύτητα 0,29°( συγκομιδή 2009-2010), έντονες φρουτώδεις νότες και μια γεύση αξεπέραστη. Προέρχεται από ελιές κορωναίϊκες προερχόμενες από την περιοχή Κρίτσα της Κρήτης. Το λάδι εξάγεται με το χέρι και σε ψυχρή πίεση ενώ η διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει ότι οι ελιές πιέζονται εντός μέγιστης διάρκειας 8 ωρών από τη συγκομιδή . Εμφιαλώνεται χωρίς μηχανικά μέσα , μία μία φιάλη, έτσι ώστε να μειώσουν την οξείδωση και να μεγιστοποιήσουν τη φρεσκάδα.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κολλιόπουλος , ο οραματιστής που ίδρυσε την Speiron, προτείνει σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσης μετά το άνοιγμα της φιάλης (το πολύ 3-4 μήνες ), προκειμένου να διαφυλαχθούν οι high-end ιδιότητες του λ / λάμδα / από την οξείδωση . Διαθέσιμο από επιλεγμένα πολυτελή καταστήματα gourmet και high-end ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ( όπως η περίφημη αίθουσα τροφίμων Harrods στο Λονδίνο ) , στη Δανία, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κόνγκ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η τιμή του..... $50 για κάθε μπουκάλι των 500 ml (με ελάχιστη παραγγελία τα δύο μπουκάλια) ή στα $200 το μπουκάλι που συνοδεύεται από υπογεγραμμένη συσκευασία δώρου!
Διάθεση σε περιορισμένες ποσότητες..
Παρασκευάζεται αποκλειστικά από την Speiron , την πρώτη εταιρεία ultra premium προϊόντων στην Ελλάδα , το λάμδα είναι το πρώτο ultra premium ελαιολάδο στον κόσμο.
Αφιλτράριστο, πλήρους καθαρότητας,έχει πολύ μικρή οξύτητα 0,29°( συγκομιδή 2009-2010), έντονες φρουτώδεις νότες και μια γεύση αξεπέραστη. Προέρχεται από ελιές κορωναίϊκες προερχόμενες από την περιοχή Κρίτσα της Κρήτης. Το λάδι εξάγεται με το χέρι και σε ψυχρή πίεση ενώ η διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει ότι οι ελιές πιέζονται εντός μέγιστης διάρκειας 8 ωρών από τη συγκομιδή . Εμφιαλώνεται χωρίς μηχανικά μέσα , μία μία φιάλη, έτσι ώστε να μειώσουν την οξείδωση και να μεγιστοποιήσουν τη φρεσκάδα.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κολλιόπουλος , ο οραματιστής που ίδρυσε την Speiron, προτείνει σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσης μετά το άνοιγμα της φιάλης (το πολύ 3-4 μήνες ), προκειμένου να διαφυλαχθούν οι high-end ιδιότητες του λ / λάμδα / από την οξείδωση . Διαθέσιμο από επιλεγμένα πολυτελή καταστήματα gourmet και high-end ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ( όπως η περίφημη αίθουσα τροφίμων Harrods στο Λονδίνο ) , στη Δανία, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κόνγκ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Η τιμή του..... $50 για κάθε μπουκάλι των 500 ml (με ελάχιστη παραγγελία τα δύο μπουκάλια) ή στα $200 το μπουκάλι που συνοδεύεται από υπογεγραμμένη συσκευασία δώρου!
Διάθεση σε περιορισμένες ποσότητες..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου